زلزله نسبتا شدید گهواره کرمانشاه را لرزاند + جزئیات(۵ مرداد ۱۴۰۳) اعترافات تکان دهنده عاملان قتل پسر جوان در جنوب تهران| مشروبات الکلی مصرف کرده بودیم قتل پیرمرد تهرانی توسط همسایه| نزاع بر سر زباله خون به پا کرد آلودگی صوتی بیمارستان شهید هاشمی نژاد مشهد تبلیغات کلاهبرداری در فضای مجازی را بشناسید «اضطراب دیابت» با افزایش خطر مشکلات سلامت روان همراه است واژگونی سمند در جاده نیشابور به مشهد با پنج مجروح حریق کابین آسانسور در مجیدیه مشهد (۴ مرداد ۱۴۰۳) هشدار اورژانس مشهد: گرمازدگی شدید می‌تواند منجر به فوت شود نجات چهار شهروند از حادثه حریق منزل مسکونی در مشهد (۴ مرداد ۱۴۰۳) مرگ پیرمرد ۷۰ ساله بر اثر کتک خوردن از پسر همسایه! قتل جوان ۳۰ ساله بر سر ارث پدر رفیقش| قاتل اعدام شد زلزله ۴.۶ ریشتری قلعه قاضی را در نزدیکی بندرعباس لرزاند باز هم رکورد گرم‌ترین روز ثبت‌شده در تاریخ شکسته شد افزایش ۲۳ درصدی مصرف آب در پی گرمای کم‌سابقه مشهد (۴ مرداد ۱۴۰۳) غلظت خون را جدی بگیرید پلیس مبارزه با مواد مخدر ۳۳ کیلوگرم موادمخدر و روانگردان را در پایتخت کشف کرد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (پنجشنبه ۴ مرداد ۱۴۰۳) | دمای مناطق گرمسیری استان به ۴۵ درجه می‌رسد با روش‌های مختلف فریز کردن رب گوجه‌فرنگی خانگی آشنا شوید جزایر گرمایی چیست؟ سه‌گانه خون بار سلطان صاحب‌قران | مروری بر حادثه ترور ناصرالدین‌شاه اختصاص ۳هزار کلاس درس به اسکان زائرین در مشهد
سرخط خبرها

استفاده دائم از ماسک سطح اکسیژن خون را کاهش می‌دهد | استفاده نامناسب از دستکش، مسبب انتقال سریع کرونا

  • کد خبر: ۳۲۷۶۵
  • ۱۴ تير ۱۳۹۹ - ۰۹:۰۹
استفاده دائم از ماسک سطح اکسیژن خون را کاهش می‌دهد | استفاده نامناسب از دستکش، مسبب انتقال سریع کرونا
متخصص بیماری‌های عفونی و گرمسیری با تاکید بر استفاده از ماسک در اماکن عمومی و پرازدحام به ویژه هنگام صحبت با دیگران، گفت: پوشیدن ماسک برای مدت طولانی و در مکان‌های خلوت توصیه نمی‌شود؛ این کار سطح اکسیژن خون را پایین می‌آورد و سلامت افراد را تحت تاثیر قرار می‌دهد.
به گزارش شهرآرانیوز، مسعود مردانی، اظهار داشت: مساله‌ای که در حال حاضر ثابت شده، این است که استفاده از ماسک به خصوص در مراکز پرازدحام مانند بیمارستان ها، مترو، مراکز خرید، کارخانه‌ها و مراکز اداری و صنعتی که ده‌ها نفر زیر یک سقف درحال کار هستند، بسیار ضروری و مهمتر از دستکش است.

وی افزود: ممکن است فردی با خانواده بخواهد در یک فضای خلوت قدم بزند؛ در این صورت نیازی نیست که خود را به زحمت و سختی بیاندازد و از ماسک استفاده کند. کرونا بیماری تنفسی است که بیشتر از طریق تنفس هنگام صحبت از فردی به فرد دیگر منتقل می‌شود و در مکان‌های خلوت نیازی به استفاده از ماسک نیست.

مردانی تاکید کرد: همچنین هنگامی که افراد در محیط خلوت و تنها هستند، می‌توانند ماسک را از روی صورت بردارند. متاسفانه بسیاری از افراد در اتومبیل خود هنگامی که تنها هستند نیز از ماسک استفاده می‌کنند که این کار نیز به هیچ وجه ضرورتی ندارد.

استفاده نامناسب از دستکش، مسبب انتقال سریع کرونا

مردانی همچنین اظهار داشت: استفاده صحیح از دستکش نیز بسیار خوب است، اما استفاده نامناسب از دستکش به دلیل اینکه ویروس می‌تواند در دستکش جمع شده و در صورت لمسِ صورت به راحتی به فرد منتقل شود، توصیه نمی‌شود.

این متخصص بیماری‌های عفونی ادامه داد: بهتر است افرادی که بیرون می‌روند و با سطوح مختلف در تماس هستند، به صورت مرتب دستان خود را با صابون بشویند.

وی گفت: برخی مدام وقتی می‌روند بیرون به محض اینکه وارد منزل می‌شوند دوباره دوش می‌گیرند و لباس‌های خود را قبل از دوباره پوشیدن ضدعفونی می‌کنند یا می‌جوشانند و می‌شویند، اصلا این کار‌ها لازم نیست و ثابت شده است این روش‌ها نقش عمده‌ای در پیشگیری از انتقال عفونت ندارند.

به گفته مردانی بر اساس یافته ها، ماندگاری ویروس کرونا روی لباس و پارچه طولانی نیست و بیشتر روی سطوح صاف مانند پیشخوان مغازه‌ها ماندگاری دارد.

کرونا بیماری ناشی از قطره‌های عفونی است

این متخصص بیماری‌های عفونی و گرمسیری همچنین گفت: به هیچ وجه غذا، میوه جات و مایحتاج عمومی و بسته بندی خرید‌های سوپری منبعی برای آلوده شدن فرد به ویروس کرونا و عفونت محسوب نمی‌شوند.

مردانی ادامه داد: هنگامی که کسی از مغازه یا تره بار خرید می‌کند فقط پلاستیک میوه یا موادغذایی را می‌تواند دور بیاندازید و از میوه جات پس از شستشو استفاده کند.

وی همچنین اظهار داشت: بر اساس یافته‌های جدید، ویروس کرونا یک عفونت غذایی محسوب نمی‌شود. این بیماری با قطره‌های عفونت مانند آنفلوآنزا همراه است و هیچ خطر مشخصی مبنی بر انتقال کرونا با سفارش غذا وجود ندارد.

این متخصص بیماری‌های عفونی و گرمسیری گفت: ویروس کرونا در هوا آویزان نمی‌شود. این یک عفونت قطره تنفسی است که انتقال آن نیازمند تماس نزدیک افراد به یکدیگر است.

مبتلایان به کرونا تا بهبودی از مراودات جنسی خودداری کنند

مردانی در پاسخ به این پرسش که آیا ویروس کرونا با مراودات جنسی افراد مبتلا قابل انتقال است یا خیر نیز گفت: اگر فردی مبتلا باشد، بلافاصله می‌تواند این ویروس را از طریق مراوده جنسی به همسر خود منتقل کند.

وی گفت: کسی که کرونا دارد، در دوره حاد بیماری و ۱۴ روزی که باید در قرنطینه باشد، به هیچ وجه نباید مراوده جنسی با همسر خود داشته باشد و حتی ما توصیه می‌کنیم تا دو هفته پس از بهبودی و قرنطینه نیز خودداری شود.
 
منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->